مقاله رايگان تکنيک هايي لازم براي کنترل پرخاشگري

ساخت وبلاگ

مقاله رايگان تکنيک هايي لازم براي کنترل پرخاشگري


– صميمت، صميميت در خانواده امري لازم و ضروري است زيرا هم مهمي در کاهش خشونت در خانواده دارد بسياري از رفتارهاي خشونت آميز به اين دليل است که صميميت بين طرفين وجود ندارد. صميميت هنگامي افزايش مي يابد که افراد مهانواده درامور زندگي با يکديگر مشارکت داشته باشند. همچنين اعتماد و اطمينان در مشارکت بين افضاي خانواده باعث صميميت مي شود.


2- تامل و سکوت، يکي از بهترين راههاي کنترل خشونت در خانواده کنترل رفتار خويشتن در مواقعي است که يکي از اعضاي  خانواده به تحريک ديگري بپردازد. بهترين شکرد در اين هنگام آن است که ديگران سکونت اختيار کنند تا آن فرد هم آرامش پيدا کند سپس در يک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسي بپردازند.


3- تخليه يعني اينکه به طور مستقيم جواب خشونت را ندهيم. تحقيقات جديد نشان ميدهد که پرخاشگري حلاکي و حتي فيزيکي علاوه بر اينکه خشم را کاهش نمي دهد بلکه باعث افزايش آن نيز مي شود.


4- مدل پرخاشگري غير پرخاشگرانه (قدم زدن و…) تحقيقات نشان داده که افرادي عادي که پرخاشگري خود بدون رفتار پرخاشگرانه بروز دادند بعد از اين کار سطح کمتري از پرخاشگري را داشته اند ولي به طور کل اين روش هم زياد موثر نيست.


5- تنبيه، درطول تاريخ يکي از وسايل اجتماعي براي کم کردن ميزان خشونت تنيه بوده است کهتوسط آن جلوي تجاوز خشونت و ديگر رفتارهاي پرخاشگرانه را مي گرفتند ولي در حال حاضر علما معتقدند که تنبيه به طور موقت جلوي خشونت حاضر را مي گيرد و برعکس در طولاني مدت به طور مستقيم باعث تقويت آن مي شود درحال حاضر تنبيه بدني از طرف سازمان بهداشت جهاني ممنوع شده است.


6- صحبت کردن در مورد مشکل، بهترين روش براي کاهش پرخاشگري صحبت کردن در مورد آن است اين تکنيک به طور عملي به دو صورت عملي است ولي اينکه در لحظه اي که پرخاشگري به حد اعلاي خود مي رسد يکي از طرفين سکوت اختيار کند و سعي کند قائله را ختم کند ولي بعد از اينکه طرفين آرام شدند و مدتي نيز گذشت با خونسردي مطالب را با يکديگر در ميان مي گذارند و آن را حل و فصل مي کنند.


راه حل هايي ديگر براي  جلوگيري از عصبانيت:


1-       پاک کردن صورت مسأله


2-       نگاه کردن به آيينه


3-       قدم زدن


4-       فکر عواقب کار بودن


5-       ايمان


6-       دين (مثال مالک اشتر)


7-       شنا


8-       خارج شدن از محلي که باعث عصبانيت شده


9-       اعتماد به نفس


 


درمان پرخاشگري:براي درمان پرخاشگري گام اول شناخت و ريشه يابي علت يا علل پرخاشگري است با شناخت اين عوامل مي توان همکاري هاي لازم را براي کاستن از ميزان و شدت پرخاشگري ارائه نمود مانند سرگرم نمودن فرد مهر و محبت و دلجويي آموزش تنهايي فکرکردن صبرو متانت نشان دادن در مواقع پرخاشگري تشويق جهت استحمام وروش گرفتن اجراي عدالت در منزل برآورده کردن نيازهاي کودکان و نوجوانان مساعد ساختن جو آزادي هاي کنترل شده جلوگيري از توهين و ناسزا گفتن به آنها ويا مقابله به مثل نکردن با آنها جلوگيري از تهديد و ترساندن الگوهاي خوب را به آنها نشان دادن رهنمودهايي در مورد سازش و جوشش با ديگران تشويق به بازيهاي گروهي و رعايت بتراکت و قوانين در زندگي با ديگران عادت دادن به آنا به گذشت ياد دادن انتقاد صحيح به آنها جهت تخليه و سبک شدن و آرامش يافتن و درپايان چنانچه رعايت عوامل فوق تاثيري نداشت مي توان از عوامل ديگري مانند توبيخ اخطار تحکم علامت مقابله به مثل تنبيه و قهرو… استفاده نمود.

دانلود فيلم نيمه شب اتفاق...
ما را در سایت دانلود فيلم نيمه شب اتفاق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 8pardis2013e بازدید : 125 تاريخ : چهارشنبه 18 اسفند 1395 ساعت: 1:13